یک دسر لایهای زیبا و خوشمزه که ترکیبی از کیک، کرم و میوه است.
مواد لازم:
- برای لایه کیک:
- 2 پیمانه کیک اسفنجی یا کیک شکلاتی از قبل پخته شده، مکعبی خرد شده (میتوانید از کیک آماده استفاده کنید)
- برای لایه کرم کاسترد شکلاتی:
- 2 پیمانه شیر
- 1/2 پیمانه پودر کاکائو
- 1/2 پیمانه شکر
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 50 گرم شکلات تلخ خرد شده
- برای لایه میوه:
- 2 پیمانه تمشک تازه (یا میوههای توت دیگر)
- برای تزیین:
- 1 پیمانه خامه فرم گرفته
- مقداری تمشک و شکلات رنده شده برای تزیین
طرز تهیه:
- تهیه کاسترد شکلاتی: در یک قابلمه، شیر، پودر کاکائو و شکر را مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
- در یک کاسه کوچک، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را با کمی از مخلوط شیر سرد حل کنید تا یکدست شود.
- مخلوط نشاسته و زرده را به آرامی به قابلمه شیر در حال جوش اضافه کنید، در حالی که مدام هم میزنید. به هم زدن ادامه دهید تا کاسترد غلیظ شود (حدود 5-7 دقیقه).
- قابلمه را از روی حرارت بردارید، شکلات خرد شده و وانیل را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا شکلات ذوب شود و کاسترد یکدست شود. روی سطح کاسترد را با سلفون بپوشانید تا پوست نبندد و بگذارید کاملا خنک شود (میتوانید در یخچال قرار دهید تا سریعتر خنک شود).
- لایه بندی ترایفل: یک ظرف دسر شیشهای بزرگ یا چند لیوان سرو تک نفره آماده کنید.
- یک لایه از مکعبهای کیک را در ته ظرف بچینید.
- روی کیک، یک لایه کاسترد شکلاتی خنک شده بریزید.
- سپس یک لایه از تمشکها را روی کاسترد قرار دهید.
- این لایهها را تکرار کنید تا ظرف پر شود (معمولاً 2-3 لایه از هر کدام).
- روی ترایفل را با خامه فرم گرفته تزیین کنید و با چند عدد تمشک تازه و مقداری شکلات رنده شده سرو کنید. حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند.







