ترشی لیته بادمجان، یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین ترشی‌هاست که با بادمجان کبابی و سبزیجات معطر تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۱ کیلوگرم
  • سیر: ۱ بوته
  • فلفل سبز تند: ۲-۳ عدد (اختیاری)
  • سبزی معطر (نعنا، ترخون، مرزه، گشنیز): ۲۰۰ گرم پاک کرده
  • سرکه سفید: به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه: ۱. بادمجان‌ها را بشویید و روی حرارت مستقیم (گاز یا زغال) کباب کنید تا کاملاً پخته و نرم شوند. سپس پوست آن‌ها را بگیرید و ساطوری کنید. ۲. سیر و فلفل سبز را ریز خرد یا رنده کنید. سبزیجات معطر را نیز کاملاً ریز ساطوری کنید. ۳. بادمجان ساطوری شده، سیر، فلفل، سبزیجات، نمک و زردچوبه را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید. ۴. مخلوط را به صورت فشرده در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید. ۵. سرکه را روی مواد بریزید تا کاملاً روی آن‌ها را بپوشاند. ۶. درب شیشه‌ها را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک (یا یخچال) به مدت حداقل یک هفته نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

سهام: